Naslovna / Vesti

Za obolele od raka pluća osnovano Nacionalno savetovalište „Poziv podrške“

Priredio/la: I. V.|16:50 - 04. 11. 2020.

Kako bi se izbegao odlazak u bolnicu tokom epidemije korona virusa, za pacijente obolele od raka pluća otvoreno Nacionalno savetovalište Poziv Podrške

telefonsko savetovalište podrška Savetovalište bi trebalo da bude pomoć pacijentima Foto: Shutterstock

Udruženje za borbu protiv raka pluća „Punim Plućima“ i Klinika za pulmologiju Kliničkog Centra Srbije pokrenuli su zajednički projekat Nacionalno savetovalište „Poziv podrške“. Savetovalište je namenjeno pacijentima sa karcinomom pluća, ali i za članove njihovih porodica. Cilj osnivanja ovog savetovališta je da se pacijenti što bolje informišu tokom pandemije korona virusa kako ne bi bez preke potrebe dolazili u bolnicu. Savetovalište će nastojati da pacijentima pomogne na putu od trenutka pojave prvih simptoma, preko brze i tačne dijagnostike, do primanja odgovarajuće terapije i lečenja.

Kontakt sa lekarima i medicinskim sestrama

Pacijenti oboleli od karcinoma pluća sa lekarima i medicinskim sestrama moćiće da razgovaraju svakog utorka i četvrtka, od 14 do 17 sati. Za sve informacije mogu da da se jave na telefonski broj 011/3629 – 270, kao i na mobilni broj 065/3629-270.
Takođe, sva pitanja i nedoumice, pacijenti ili članovi njihovih porodica, mogu poslati i na preko Viber mreže na broj 065/3629-270/Poziv podrške, kao i na e-mail pozivpodrske@punimplucima.rs.

Pre preuzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.
TEME:
Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor

Preporučujemo