trudnoca (1103 pregleda)

02.02.2015 19:37 | Anonimni korisnik
Decko i ja smo se medjusobno zadovoljavali, inace nikada nismo imali polni odnos. Ja sam njegov polni organ drzala u rukama,a on je stavio prste u moju vaginu. Posle nekog vremena osetila sam da mi je ruka mokra od njega i obrisala sam ruku vlaznom maramicom i zatim sam je oprala vodom. Posle sat vremena kada sam isla u wc dodirnula sam dole sebe tom rukom na kojoj je bila njegova sperma... Plasim se da mogu zatrudneti tako..molim vas pomozite mi... I zanima me da li postoji sansa da zatrudnim ako mi decko stavi suve prste u vaginu?

02.02.2015 23:38 |

Anonimni korisnik

Naravno da mozes da zatrudnis od suvih prstiju svog decka jer njegovi prsti luce spermu kroz znoj. Sa druge strane ako si dirala njegov polni organ pa posle pola sata dodirnula sebe dole naravno da mozes da zatrudnis to je veoma rizican odnos.

Mislim da bi Vec trebala da se javih ginekologu da te pregleda mozda beba vec ima dva kila i dvesta grama a da ti to i ne znas.

Ne zezaj, kakva bre trudnoca od dodira? PA to je kao Avion bez krila. Jednog dana ima da se namucis da zatrudnis cak i kada bude zavrsnica i tebi a ne dodir. O boze. Ajde dete spavaj...

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se