Da li je moguca trudnoca (2755 pregleda)

24.02.2014 21:14 | Anonimni korisnik
Da li je moguce da ostanem trudna ukoliko sam prakticirala oralni sex sa momkom. Preciznije, da li spermatozoidi mogu da predju poljupcem recimo u njegova usta i da ih sat nakon togaon prenese na moju rodnicu oralnim sexom i da na taj nacin zatrudnim? Ili ako mu je ostalo na prstima da sat vremena prezive na zraku.

24.02.2014 19:22 |

Anonimni korisnik

Nema potrebe za brigom, nacin koji ste opisali nije dovoljan za oplodnju. Ocigledno je da niste imali seksualni kontakt koji je rizican i koji moze da dovede do neplanirane trudnoce. Pre nego sto pocnete sa seksualnim odnosom koji se odnosi na prodiranje muskog polnog organa posavetujte se o koriscenju sredstava za zastitu. Savetujemo obaveznu upotrebu kondoma. Kondom ce vas zastititi i od nezeljne trudnoce ali i od nezenjenih polno prenosivih infekcija.

25.02.2014 10:43 |

Anonimni korisnik

auuuuuuuuuuuu...

27.02.2014 07:52 |

Anonimni korisnik

Nacin na koji ste opisali je neadekvatan za zacece.Spermatozoidi kratko opstaju u spoljasnjoj sredini i bivaju onemoguceni za kretanje.Sudsko medicinski se moze ustanoviti da li se moze ostati u drugom stanju na alternativne nacine ako je to predmet spora.Recimo erekcija u blizini usmine moze dovesti do zaceca...Oplodenje se uglavnom desava in vivo uslovima u materici tokom plodnih dana tj pre nastupanja menstruacionog ciklusa.Ukoliko i dalje sumnjate sobzirom na plodne dane moj savet kao lekara opste prakse da uradite brzi t-test za kontrolu trudnoce.Posle zaceca u telesnim tecnostima se nalaze hormonski indikatori tj molekuli najpre u urinu.T-test ce pokazati dve uspravne vertikalne linije u smislu da je test pozitivan tj da je doslo do zaceca.Test je 99,99% pouzdan retko kad moze bizi lazno pozitivan ili lazno negativan zasnovan je na vezujucoj reakciji.Dalji koraci su UZ gde se moze sa sigurnoscu ustanoviti da li je doslo do trudnoce kod specijaliste ginekologije.

27.02.2014 11:22 |

Anonimni korisnik

Mnogo Vam hvala! :)

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se