Haemophilus sp.? (12890 pregleda)

23.12.2013 14:29 | Anonimni korisnik
Bebi od 18 mes radjen je bris grla i nosa, u grlu pronadjena bakterija Haemophilus sp. Odradjen je antibiogram Azitromicin, Cefotaksim, Cefuroksim, Erithromycin na to je S- OSETLJIV. Njen pedijatar je rekao da je ona primila vakcinu protiv toga i da ta bakterija njoj ne moze nista. Ja nisam bas sigurna da je to tako, njoj je konst slinav nos malo po malo i puno grlo slajma, i to je razlog zasto sam joj uradila bris na svoju inicijativu. Napomenucu da ide u vrtic od septembra. Da li i vi smatrate da nije potrebno da koristi neki od ponudjenih antibiotika i da li se slazete sa tim da je ova bakterija u njoj bezopasna.

23.12.2013 14:29 |

Zvoncica

Ova bakterija je POTPUNO bezazlena, NE TREBA da se leči antibiotikom (to je besmislena terapija), i ova bakterija NEMA veze sa sekretom iz nosa (koji je skoro sigurno virusnog porekla). Samo da se nos redovno servisira i to je za sada sasvim dovoljno.

01.03.2019 05:56 |

Anonimni korisnik

Сейчас мобильный есть у каждого! А вы знаете, что можно скачать приложение Туту Ап, в котором есть десятки тысяч бесплатных приложений для Андроида и Айфона? Игры по типу Pokemon Go, Clash of Clans и другие доступны бесплатно! Больше информации на сайте Скачать TutuApp. Скачивайте Tutu App и наслаждайтесь свободой выбора!

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se