Alergija kod deteta (14818 pregleda)

29.07.2014 17:38 | Anonimni korisnik
Postovani,moj sin 4 godine stalno ima asmaticne napade, vodim ga redovno na inhalacije. Do sada su radjeni svi testovi i nije nadjeno od cega je alergican pa me zanima da li postoji neki prirodni lek da mu dajem kako bi se oporavio i izlecio ili je sve to normalno kako pedijatar kaze. Stalno je prehladjen a vodimo racuna o svemu.

29.07.2014 16:16 |

Doktor Katarina Kuzmanović

Postovana,
Preporucujem privatnu ordinaciju dr.Miletic na Novom Beogradu,gde radi prof.dr.Jelena Miletic koja je pedijatar sa svojom cerkom koja je takodje pedijatar.Doktorka je radila na VMC i citav zivot radi sa decom.Ima fantasticne rezultate u lecenju astme i bronhitisa akupunkturom.To je pedijatrijska ordinacija koja moze pruziti usluge i pedijatrijske akupunkture za neke bolesti dece sa 100posto efekta ukljucujuci nocno mokrenje,alergije,...

29.07.2014 16:22 |

Anonimni korisnik

Hvala na preporuci, zelela sam da cujem neko strucno misljenje i pomoc sta bi moglo da bude razlog posto je moje dete radilo sve testove a niko nije nasao nista.

29.07.2014 16:54 |

Doktor Aleksandra Vojinović

Postovana,
Naveli ste da je sve radjeno. Izjasnite se preciznije, koje dijagnosticke procedure i rezultati istih.

29.07.2014 17:11 |

Anonimni korisnik

Testovi na kozi su radjeni i svi su bili negativni. Prepisacu vam nalaz: Pluca prisutan vizing obostrano sa dosta sekreta, RTG b.o. spirometrija uredna. Pored ovoga ima uvecane krajnike i prisutan treci krajnik. Inhalacija dva puta na dan. Nisam u mogucnosti da dete vodim po privatnim klinikama, ako mozete uputite me sta da radim na dalje ili neki prirodni lek.

29.07.2014 17:50 |

Doktor Katarina Kuzmanović

Postovana,
Zao mi je sto akupunkturu ne smatrate prirodnim lekom,razumem da je mozda i skupo,od prirodnih sirupa za iskasljavanje sekreta, standardno jagorcevina,beli slez,bronhicum sirup,ono sto je najneophodnije da se oslobode putevi i eliminise sekret koji se sliva u donje dis.puteve pod dejstvom teze.Pozdrav.

03.09.2014 14:19 |

Doktor Aleksandra Vojinović

Postovana,
Savetujem da se urade brisevi usne duplje i jezika na bakterije i gljivice sa antibiogramom. Pregled od strane otorinolaringologa koji ce iskljuciti krajnike kao jednu ali cestu mogucnost `asmaticne` simptomatologije kod dece. Tonzilektomija ( hirursko uklanjanje krajnika ) bi u tom slucaju bila adekvatno resenje problema.

30.07.2014 09:43 |

Anonimni korisnik

Hvala najlepse doktorka, vidite kad sam ga vodila kod usnog sam je rekao da je mu operise krajnike dok je predijatar protiv toga. Javicu se opet. Hvala vam puno.

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se