Osecaj zategnutosti koze glave i lica.... (1778 pregleda)

21.11.2013 11:40 | Anonimni korisnik
Vec dve nedelja osecam da mi je koza glave i lica zategnuta, ili stalno nakostresena. Znaci, osecam neki pritisak u predelu iza uva, i ovu zategnutost - nakostresenost. Imam takodje i osecaj da mi na tim mestima povremeno koza gori. Bio sam na pregled i kod lekara opste prakse, kardiologa i neurologa. Dobio sam panklav, koji sam ispio, zbog bolesnih sinusa i upale grla. Kardiolog i neurolog su mi rekli da je sve u redu, medjutim ja jos uvek osecam ovu jezu ili zategnutost... ne znam ni sam kako bih nazvao ... Ne znam kako da se resim te nelagodnosti, i da li treba jos neki pregled da uradim. Ah da, ta "zategnutost" je prisutna tokom celog dana, ali ne zahvata iste tacke ili oblasti na glavi i licu. Hvala!

21.11.2013 11:41 |

Jelena

Ovakve tegobe su vrlo često posledica pojačane psihičke napetosti. Prema ovom opisu nema nikakav drugi razlog za njihovo postojanje.

22.09.2019 22:01 |

Anonimni korisnik

Dobro veče, poštovani. Pre mesec dana imala sam osećaj zategnutosti polovine lica, da mi se to širilo i na uvo i iza uveta do glave. Uvo mi je bilo utrnuto, ali sve je prošlo bezbolno. Niti glavobolje, niti šta, onda je usledila anksiozna kriza, gde sam pila ksalol i to je neko vreme popustilo. Sada imam osećaj kao da mi se lice ponovo zateže, grči, šta već. Takođe pre par dana imala sam zujanje u ušima i neprijatan osećaj u ušima dok pričam. Nije bilo nikakve boli. Prošlo je, jedno uvo mi je bilo zapušeno, ali i dalje imam osećaj neke topline.

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se