UZV i trudnoca (720 pregleda)

20.02.2014 08:49 | Anonimni korisnik
Nadam se da cete mi moci pomoci. Sumnjam na trudnocu od prije 2, 2-5 mjeseca odnosno od decembra. Nisam imala odnos sa deckom ali doslo je do dodirivanja i trljanja genitalija i prepala sam se. Meni je stigla menstruacija taj mjesec, kao i u januaru ali citala sam da je moguce dobiti laznu menstruaciju. Uradila sam test, bio je negativan ali kako me od proslog mjeseca stalno muce stomacni problemi, opstipacija, pa bol u jajnicima... narucila sam se za UZV. Doktorica mi je uradila trans abdominalni posto nisam jos stupila u prave odnose i nije nista uocila, napisala je da je maternica normalne velicine, i da imam neke ciste od 9mm na jajnicima. Eh sad, mene zanima da li sam joj trebala naglasiti da sumnjam na trudnocu? Ili bi ona to svakako vidjela tada? Ovo bi bila neka 11 sedmica od zadnje menstruacije prije tog pettinga. Hvala unaprijed

20.02.2014 08:52 |

Zvoncica

Nema razloga za brigu. Što više mislite o trudnoći, Vi već na psihičkoj bazi stvarate simptome trudnoće. Pa čak i što niste naglasili doktorici da sumnjate na trudnoću ona bi uočila sama promene da je došlo do trudnoće. Ako sam ja dobro razumela iz vašeg pitanja, Vi ste čak još uvek nevini. Onda je 100% nemoguća trudnoća. Vi to samo umišljate.

20.02.2014 09:11 |

Jelena

Standardno pitanje... "Da li sam trudna posle petinga"? Ja ne znam sta je vama devojkama, jednostavno mi niste jasne, kako mozete da budete trudne a niste imali seksualne odnose? Kad se vec upustate u bilo sta sa vasim partnerom trebalo bi da budete informisani o svemu... TAKO DA AKO STE NEVINI, NISTE TRUDNI!!!!!!!!!!

20.02.2014 19:28 |

Anonimni korisnik

Hvala na odgovoru. Ja znam koliko to zvuci sve cudno i nerazumno medjutim na netu sam nasla podatak da je moguce i tako zatrudniti mada kod nas nije bilo penetracije. Doslo je do dodira, trljanja bolje receno. A zabrinulo me sto me boli stomak u donjem dijelu, danas mi je 26. dan ciklusa i nema mentruacije nego smedji isjedak, bol u ledjima, u donjem dijelu stomaka, bolne grudi...

24.02.2014 13:54 |

Anonimni korisnik

To znaci da ste dobili ili treba da dobijete, smedji iscedak moze da se javi i u pocetku menstruacije i na kraju! :) i ja sam upravo, imamo iste simptome pa vam zato kazem, tako da bez brige... Pozdrav!

24.02.2014 18:57 |

Anonimni korisnik

Puno Vam hvala! :)

25.02.2014 10:44 |

Jelena

Nema na cemu i drugi put! :)

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se