Šta su polimorfonukleari? (8246 pregleda)

11.12.2013 15:04 | Anonimni korisnik
Molim Vas za vise informacija Papa II, bris III grupa, radila sam u Institutu Batut briseve cb i vb bakteriološke mikološke hlamidiju urea i myco plazmu trihomonas .. svi su negativni, ali je u cervikalnom brisu pronađen veći broj polimorfonukleara ali je vaginalan flora normalna, testove sam radila je sam u brisu koji je vađen u domu zdravlja imala leukocite. Imam 33 godine, rađala sam i nikada nisam imala ginekoloških problema idem na redovne godišnje preglede i briseve. Doktorka mi je još rekla da su mi jajnici policistični, planiram da rodim još jedno dete, pa vas iz tog razloga molim za vise informacija šta su i dali su opasni da li se leče polimorfonukleari?

11.12.2013 15:04 |

Zvoncica

Ponovite bris cerviksa za 1 mesec pa ćete se uveriti da je sve u redu. Uvek ima manji broj polimorfonukleara koje organizam drži kao stražare, čim se pojavi opasnost od agresora oni traže pojačanje. Dakle, njihova pojava nije uvek infekcija, može biti posledica infekcije, tada će broj da se smanjuje ili je najava predstojeće, tada će se povećavati.

22.11.2019 17:24 |

Anonimni korisnik

Polinuklear mi je 11220 a dozvoljeno je do 11000..To mi je analizom krvi ustanovljeno..Šta je to..I dali treba da se leči. .hvala..ppzzz

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se