Kada najranije može da se uradi beta HCG test krvi? (4109 pregleda)

14.11.2013 16:44 | Anonimni korisnik
Kasni mi menstruacija 3-4 dana, pa sumnjam na trudnoću. Imala sam neplanirani, nezaštićeni odnos sa dečkom 21.06, taman kad mi je prošla menstruacija (u poslednje vreme dobijam menstruacije na 26-ti dan). Poslednju sam dobila 14.06. Uradila sam juče Baby-Rapid test, ali ne sa jutarnjim urinom i bio je negativan, ali sam čula da je još rano da se utvrdi, jer bi to značilo da sam tek dve nedelje trudna. Interesuje me da li bi test krvi ovako rano dao tačne rezultate? Inače mene već 2 nedelje bolucka stomak, kao da ću da dobijem, ali ništa.

14.11.2013 16:44 |

Jelena

Možete uraditi beta HCG već sada. Beta HCG je hormon koji se određuje iz krvi, pozitivan je već nakon osam dana od ovulacije. Sa rezultatom ćete se javiti nadležnom ginekologu. Savetujem da se uradi i ultrazvučni pregled.

08.02.2019 13:11 |

Anonimni korisnik

vec dva meseca nemam ciklus iako je uvek bio redovan...dr mi je dala primolut -nor da pijem 10dana,na 5 nedelja od ciklusa radjen UZ ,beta hcg a zatim testovi na urin i bilo je negativno,danas mi je drugi dan zavrsene terapije primolut-nor kad treba da dobijem ciklus i ako ne dobijem sta dalje da radim...koje analize hvala izvinite zabrinuta sam ovo mi se nikad nije desavalo

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se