Tačkice po glaviću (12367 pregleda)

13.05.2014 10:23 | Allan
U noći petka na subotu imao sam nezaštićen sex sa jednom devojkom.
Naredni dan, u nedelju, pojavile su mi se crvene tačkice po glaviću. Ništa me nije ni boljelo, ni svrbilo, možda samo malo, ali jako malo peckalo (što mi se istina inače i dešava dan nakon sexa sa penisom, da me pecka).
Slika od nedelje: http://tinypic.com/view.php?pic=vg7vj9&s=8#.U3HKS4GSyM4

Danas, tačkice su manje crvene, al su i dalje tu.
Slika od danas: http://tinypic.com/view.php?pic=30ky8fq&s=8#.U3HKQYGSyM4

Napominjem, nemam nikakvih problema ni prilikom mokrenja, ni erekcije, niti bilo čega. Ništa me ne boli niti svrbi, jedino što su te tačkice tu.
Jedino šta se dešava, da mi povremeno curi presemena tekučina.

Iskreno se nadam samo da je neka privremena iritacija kože, jer sam imao problema da penetriram, jer je devojka bila poprilično uska, pa se možda to šta desilo zbog trenja?

13.05.2014 10:23 |

Doktor Aleksandra Vojinović

Postovani,
Kisela vaginalna sredina u vecini slucajeva moze da izazove reakciju na kopulacionom organu a da pritom nije prisutan uzrocnik. Sacekajte par dana, odrzavajte higijenu mlakom vodom i medicinskim sapunom. U slucaju da se promena na povuce onda treba traziti uzroka iste, bez briseva nemojte koristiti antibiotike ili antimikotike. Priprema za bris, mesto se ne pere najmanje 24h. U slucaju komplikacija, peckanja, svraba, sekrecije uradite pregled urina, urinokulturu i briseve uretre na polno prenosive uzrocnike po savetu dermatovenerologa.

30.08.2019 23:40 |

Anonimni korisnik

Drugar, jesi li radio briseve? Imam identican problem.

* Ukoliko želite da primate obaveštenja vezana za ovu temu morate biti prijavljeni.

Registracija

Uloguj se

Registruj se