<< Nazad na spisak doktora

Dr Mr sc. Marianne Vidojević

Specijalista otorinolaringologije, lekar praktičar estetske medicine, magistar medicinskih nauka, primarijus.

Završila je Medicinski Fakultet Univerziteta u Beogradu 1995. godine sa prosečnom ocenom 9.39 i ocenom na diplomskom 10.

1997. godine se zaposlila u KBC Zemun, gde je obavila specijalistički staž iz otorinolaringologije sa obaveznim boravkom od godinu dana na Institutu za uvo grlo i nos KCS. Specijalizaciju je završila 2001. sa ocenom 5 na završnom ispitu.

Tokom svojih odlazaka na usavršavanje u Holandiji stekla je interesovanje za oblast refluksne bolesti u otorinolaringologiji. Nakon nabavke sofisticirane opreme za dijagnostiku ovog oboljenja počinje intenzivno da se bavi ovom oblašću i 2003. na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu brani magistarsku tezu pod nazivom «Učestalost laringo-faringealnog refluksa kog hroničnih inflamatornih stanja i malignih oboljenja larinksa i farinksa» i stiče akademsku titulu Magistra medicinskih nauka.

Na osnovu rezultata postignutih u oblasti naučnog delovanja, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije dodeljuje joj, 2013.god., titulu Primarijusa.

Član je Evropske Rinološke Asocijacije, Interameričke asocijacije pedijatrijske otorinolaringologije, Aktiva otologa i neurootologa Srbije i prvi privatnik u istoriji udruženja otorinolaringologa koji je ušao u predsedništvo ORL udruženja Srbije.

Bavi se i drugim oblastima ORL, kao što su dečja patologija, audiovestibulologija i dr.

Da bi naši pacijenti bili savremeno dijagnostikovani i lečeni redovno se posećuju kako naši tako i svetski i evropski kongresi, simpozijumi, kursevi i dr. sa kojih lekari poseduju brojne sertifikate.

Od 2008. godine intenzivno se bavi estetskom medicinom. Obučena je i primenjuje uglavnom sve metode nehirurških metoda ulepšavanja i podmlađivanja od primene filera, botoksa u estetske svrhe kao i kod znojenja raznih delova tela (pazuh, šake, stopala, kod pojačanog mašćenja kose i dr.), ...

Obrazovanje

  • Medicinski Fakultet

Uloguj se

Registruj se