• Srbija

    Beograd

  • Specijalizacija

    0

<< Nazad na spisak bolnica

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

“Jevremova” je ime koje vezujemo za jednu od prvih privatnih klinika u Beogradu. Ordinacija počinje sa radom još 1990.godine, a danas je jedna porodična oaza u koju mnogi dolaze po lek, po ostvarenje svog sna o roditeljstvu, mesto na kome po prvi put u rukama drže svoje dete. Stručni kadar Bolnice, u saradnji sa konsultantima, prati i primenjuje savremene svetske trendove u medicini, što je propraćeno vrhunskom opremom i najmodernijom tehnologijom. Kontunirano unapređenje kvaliteta rada jedan je od osnovnih načela postojanja, a briga za dobrobit i bezbednost pacijenata neprikosnoveni motiv za dalja usavršavanja. Specijalna bolnica Jevremova je članica MediGroup, prvog privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji.

“Jevremova” je postala sinonim za ginekologiju, trudnoću, lečenje neplodnosti, ljubaznost, kvalitetnu i savremenu medicinsku negu i profesionalizam. Naročit aspekt našeg rada je posvećen lečenju steriliteta, a centar za reproduktivnu medicinu koji je oformljen obavlja sveobuhvatno ispitivanje i lečenje muške i ženske neplodnosti, primenjujući najsavremenije metode u postupcima vantelesne oplodnje. Takođe, našim pacijentima smo omogućili i savremene metode krioprezervacije reproduktivnih ćelija i embriona.

Danas nije dovoljno biti samo pasivni posmatrač, već je potrebno aktivno učestvovati u napretku medicine i lečenja. U tom smislu kompletan tim je konstantno uključen u naučno istraživačke projekte na polju medicine i daje svoj diprinos njenom razvoju.

Osim neplodnosti, našim stručnjacima se možete obratiti za sva pitanja i nedoumice vezane za oblast ginekologije, trudnoće, genetskog ispitivanja, ali i dijagnostiku i operativno lečenje minimalno invazivnom hirurgijom svih promena u maloj karlici.

Svoju neprekidnu želju za napredovanjem i usavršavanjem krunisali smo otvaranjem porodilišta. Rode su prvi put sletele na „Jevremovu” 21. maja 2011. godine, a mali Nikola na svet je došao carskim rezom, bio je težak 3780 gr i dugačak 52 cm. Ovaj radosni događaj je najveća pohvala našeg timskog rada, ali i veliki podstrek za dalja usavršavanja u svim oblastima.

Negu naših pacijenata smo podigli na jedan viši nivo uvođenjem ISO 9001:2008 u julu 2010. godine i na taj način smo postali prva ginekološka bolnica u Srbiji sa sertifikatom za domen rada Ginekologija i akušerstvo, porodilište sa postnatalnom negom, za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju.

Mi smo jedna velika porodica, iskusan tim koji radi na očuvanju zdravlja, na stvaranju novog života i na njegovom bezbednom dolasku na ovaj svet. Budite deo našeg tima jer novi život počinje pod krovom „Jevremove”.

MediGroup - zdravlje na jednom mestu.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se