• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  0

  • E-mail:

   office@menssana.co.rs

  • Web:

   www.menssana.co.rs/

  • Adresa:

   Kneza Višeslava 36

  • Tel:

   011 35 41 669

<< Nazad na spisak bolnica

Specijalna bolnica Menssana

MENSSANA specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju Specijalna bolnica Menssana

Ordinacija je osnovana 1993 godine sa namerom da se bavi estetskom hirurgijom, što jeste osnovna delatnost i kao takva ordinacija je jedna je od prvih na ovim prostorima. U medjuvremenu kako bi se zahtevima pacijenata maksimalno izašlo u susret ordinacija je proširila delatnost i omogućila da se sve potrebne pripreme za operativne zahvate mogu da urade na jednom mestu te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratoijom, ultrazvucnom dijagnostikom i kardiologijom na taj način smo pacijentima obezbedili maksimalnu udobnost i diskreciju.

U cilju što boljeg rezultata 1998. godine uvodi se ultrapulsni operativni laser jedini ovakve vrste na ovim prostorima. Na taj način se postiže tehnološki i stručni nivo na visini svih savremenih svetskih standarda.

Udobnost i ljubaznost prilikom dolaska su prilagodjeni visokim zahtevima i različitim potrebama te je sve podredjeno pacijentima i diskreciji...
Preporuke

Prilikom svih operativnih zahvata koristimo se principima koji se primenjuju na najpoznatijim klinikama ovog tipa u svetu i to pre svega zahvaljujuci pirmeni najnovijih tehnologija a u ovoj oblasti je to primena lasera ultrapulsnog tipa sto omogucuje sigurniji ishod i mnogo brzi oporavak nego sto je to posle klasicnih metoda upotreba lasera smanjuje krvarenje , ubrzava oporavak i smanjuje vidljive oziljke nakon operativnih zahvata te samim tim poboljsava krajnje rezultate.

Ovakve tehnike se primenjuju samo u vrhunskim svetskim kucama poput Univerziteta Harvard, Mayo klilnike i drugih eminentnih medicinskih centara u Svetu.
Takodje zahvaljujuci Laserskoj tehnologiji u mogucnosti smo da izvodimo sve poznate zahvate iz oblasti, pre svega estetske hirurgije ali i iz oblasti neurologije, kardiologije, pulmologije, ginekologije...

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se