• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  1

  • E-mail:

   drcolic@eunet.rs

  • Web:

   www.dr-colic.com

  • Adresa:

   Surdulička 5

  • Tel:

   011 36 99 801

<< Nazad na spisak bolnica

Specijalna bolnica Colić

Osnovana 1989. godine, naša bolnica je prva privatna zdravstvena ustanova u zemlji, specijalizovana i godinama posvećena zdravlju i lepoti.

U okviru bolnice nalazi se i sedište Evropskog predstavništva međunarodne konfederacije za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (IPRAS), Centar za lečenje gojaznosti, kao i Srpsko udruženje za rekonstrukciju dojke. Bolnica “Dr Colić” jedina u našoj zemlji poseduje američku akreditaciju za obavljanje hirurških delatnosti.

Bolnica se nalazi u centru Beograda i pruža potpuni komfor i privatnost. U luksuznom prostoru od 400m2 sve je podređeno udobnosti i sigurnosti pacijenata - od najsavremenije medicinske opreme do posebnih prostorija za pripremu, operativne zahvate i oporavak.

Bolnica “Dr Colić” ima preko 30 stalno zaposlenih, čija su stručnost i iskustvo naša najveća vrednost i garancija kvaliteta. Iza medicinskog tima naše bolnice je preko 20.000 zadovoljnih klijenata širom sveta.
Princip rada bolnice “Dr Colić” je stalno usavršavanje i pomeranje granica. Ponosni smo što su brojne inovativne hirurške tehnike prvi put izvedene u našoj bolnici na ovim prostorima. Doktori iz našeg tima veoma su cenjeni kao stručnjaci, profesori i instruktori u zemlji, ali i u specijalizovanim krugovima i među istaknutim kolegama u svetu. Mnoga stručna usavršavanja, stotine objavljenih radova u zemlji i inostranstvu, kao i učešća našeg tima na kongresima i simpozijumima neki su od primera razvoja, napredovanja i kvaliteta koji negujemo.

Obzirom na svoju posvećenost lepoti i očuvanju zdravlja, bolnica “Dr Colić” danas klijentima pruža i svoju posebnu liniju kozmetike Dr Colić Beauty Therapy, nagrađenu 2012. kao najbolji kozmetički brend u Srbiji od strane magazina Cosmopolitan.

Na čelu bolnice su njeni vlasnici Prof. dr Miodrag Colić i Prim. dr Milan Colić

Specijalizacije

 • Estetska i plastična hirurgija

Uloguj se

Registruj se