• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  0

  • E-mail:

   dr.med.milan.popovic@gmail.com

  • Web:

   www.seniorplus.rs

  • Adresa:

   Lipovački put 13

  • Tel:

   011 78 71 340

<< Nazad na spisak bolnica

SENIOR PLUS

Dom za stara i nepokretna lica "SENIOR PLUS" nalazi se u lepom, neprometnom delu Lipovice, na obodu Lipovačke šume, 13km od centra Beograda.

Krenuli smo sa idejom da se napravi dom koji će biti komforan, topao i siguran za naše korisnike.
Naše višegodišnje iskustvo u ovom poslu, koje je stečeno u Nemačkoj, pomoglo nam je da uspemo u toj nameri. Naši korisnici su zadovoljni, njihova preporuka , kao i preporuka njihovih bližnjih čini nas srećnim i ukazuje da smo na pravom putu .Zahvaljujući tome javila se potreba za proširenjem kapaciteta te je nedavno otvoren novi dom "SENIOR PLUS 2".

Korisnici imaju 24-časovni nadzor stručnih sestara i negovateljica, kao i lekara interniste-kardiologa. Svakodnevno se vrši provera vitalnih parametara , TA, SUK, EKG po potrebi, redovno se sprovodi terapija, kako oralna tako i svi oblici paranteralne terapije po potrebi korisnika i naloga lekara.

Fizioterapeut je zadužen za rad sa pacijentima kojima je potrebna fizikalna terapija, radi što bržeg osposobljavanja i samostalnog kretanja npr. posle preloma kuka, moždanog udara...

Društveni život korisnika je osmišljen od strane socijalnog radnika koji je svakodnevno prisutan, sa ciljem da štiti prava korisnika , kao i da kroz kreativne radionice, izlete i druženja ulepša njihov svakodnevni život.

Sa korisnicima koji imaju Visok stepen demencije i Alchajmerovu bolest, radi obučeno osoblje , koje ima dugogodišnje kliničko iskustvo.

Za potrebe korisnika imamo razvijenu konzilijarnu službu sa eminentnim stručnjacima iz oblasti psihijatrije, neurologije ,ortopedije i ostalih specijalnosti.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se