• Srbija

    Zrenjanin

  • Specijalizacija

    0

<< Nazad na spisak bolnica

Privatna bolnica Sveti Jovan

očevši kao Specijalna Hiruška bolnica, posle samo nekoliko godina, na potražnju pacijenata i stalno uvećavan obim posla, specijalna hiruška bolnica prerasta u Opštu bolnicu Sveti Jovan.
Za dve godine, od 2007 do 2009 godine, izgradjena je velelepna zgrada, po najnovijim evropskim standardima, koja se prostire na 1300 metara kvadratnih. U novoj Opštoj bolnici Sveti Jovan nalaze se: tri kompletno opremljene operacione sale, deset ambulanti, kompletna rendgen i ultrazvuk dijagnostika, kompletna biohemijska laboratorija, mamograf, stacionar sa osam bolesničkih soba sa kapacitetom od 20 kreveta.

U sklopu bolnice takodje se nalaze opremljene ambulante za preglede iz: hirurgije, plastične hirurgije, ginekologije, ortopedije, urologije, oftalmologije, ORL, onkologije, neurologije, psihijatrije, pedijatrije, interne medicine, kardiologije, reumatologije, hematologije, pulmologije, neurohirurgije, radiologije, sve vrste laboratorijskih usluga.

Opšta bolnica Sveti Jovan trenutno ima pedeset stalno zaposlenih, i veliki broj spoljašnjih konsultanata i saradnika. Po želji i potrebi pacijenata, u bolnici Sveti Jovan, dostupni su lekari i profesori sa fakulteta kao i sa mnogih kliničkih centara širom Srbije.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se