• Srbija

    Niš

  • Specijalizacija

    0

<< Nazad na spisak bolnica

Poliklinika Panajotović

Poliklinika Panajotović je osnovana 20.02.1995.god. pod sloganom ’’U službi Vašeg zdravlja''. Ovaj slogan je ideja vodilja svih proteklih sedamnaest godina u našem poslovanju.

Zato ulažemo stalne napore da se opremimo vrhunskim dijagnostičkim aparatima najnovije generacije koji nam utiru put ka brzoj i adekvatnoj dijagnozi.
Stručno i ljubazno osoblje, inače u potpunosti posvećeno Vama, u procesu je kontinuirane medicinske edukacije i stalnoj saradnji sa eminentnim stručnjacima iz svih oblasti medicine.
Naš strateški cilj je pružanje profesionalne, kompletne i blagovremene medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene terapije po poslednjim preporukama Svetske Zdravstvene organizacije.
U cilju ranog otkrivanja bolesti naš stručni tim ulaže napore u zdravstveno prosvećivanje i edukaciju naših pacijenata.

Nastojimo da budemo maksimalno dostupni pacijentima. Pregledi se mogu zakazati telefonom istog dana, a mogu se obaviti i u kućnim uslovima po dogovoru.
U našem radu poštujemo želje i zahteve pacijenata ukoliko su u skladu sa pravilima struke i ne idu na štetu pacijenta.

U velikom i prijatnom poslovnom prostoru naš stručni tim posvetiće se samo Vama sa uvažavanjem i predanošću. Vaše zdravlje, dobrobit i poverenje su za naš imperativ.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se