• Srbija

    Beograd

  • Specijalizacija

    0

<< Nazad na spisak bolnica

Pedijatrija Todorović

Specijalistička ordinacija iz oblasti pedijatrije “Pedijatrija Todorović” nalazi se na Slaviji u ulici Prote Mateje 13.Ordinaciju vodi dr Danijela Todorović, specijalista pedijatrije sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom svih uzrasta, od rođenja do završetka srednje škole.Kod nas možete obaviti preglede Vašeg deteta od strane pedijatra i konsultanata iz svih oblasti pedijatrije, ultrazvučne preglede i laboratorijske analize.Konsultantski tim čine lekari sa dugogodišnjim iskustvom, iz Instituta za majku i dete i Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

LEKARI KONSULTANTI su iz sledećih oblasti pedijatrije:

– alergologija/pulmologija

– gastroenterologija

– dermatologija

– defektologija/logopedija

– endokrinologija

– imunologija

– infektologija

– juvenilna ginekologija

– neonatologija

– neurologija

– nefrologija

­– nutricija

­– opšta pedijatrija

­– ortopedija

­– otorinolaringologija (ORL)

­– oftalmologija

­– psihologija/psihijatrija

­– radiologija

– reumatologija

­– stomatologija

­– urologija

­– fizikalna medicina

– hematologija

U "Pedijatriji Todorović" posebnu pažnju posvećujemo PREVENTIVNIM PREGLEDIMA:

– praćenju rasta i razvoja,

– vakcinacijama,

– savetovalištu za ishranu,

– ultrazvučnim pregledima kukova odojčadi,

– skriningu na malokrvnost,

– sistematskim pregledima dece svih uzrasta.

U ordinaciji se mogu obaviti i pregledi pred polazak u kolektiv, osnovnu i srednju školu. Preporuka je da se sistematski pregledi rade jednom godišnje.Osim pregleda pedijatra, u zavisnosti od uzrasta deteta, obuhvataju preglede drugih specijalista, ultrazvučni pregled i laboratorijske analize.

Decu vakcinišemo prema kalendaru vakcinacije Republike Srbije ili prema nacionalnom kalendaru vakcinacije drugih država.Sve vakcine kojima vakcinišemo decu registrovane su od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva Republike Srbije.Prema savetu lekara, u dogovoru sa roditeljima, deca se mogu vakcinisati i protiv bolesti za koje vakcinacija nije obavezna.

Ukoliko je dete bolesno, u najkraćem roku ćemo obaviti pregled pedijatra, otoskopski pregled, laboratorijske analize, dodatne preglede i ultrazvuk ukoliko su potrebni.U "Pedijatriji Todorović" mogu se uraditi ultrazvučni pregledi: kukova odojčadi, abdomena, urotrakta, štitne žlezde, mekih tkiva.U ordinaciji možemo dati i propisanu intramuskularnu (injekcije) ili intravensku terapiju.Ordinacija poseduje kompresorski inhalator za potrebe inhalacija, kao i pulsni oksimetar za proveru zasićenosti krvi kiseonikom.Pregledi se mogu obaviti i u kućnoj poseti.

U ugodnom ambijentu, “Pedijatrija Todorović” se prostire na površini od 45m2, ima 2 komforne ordinacije i 2 čekaonice.Trudimo se da se deca i roditelji prijatno osećaju tokom posete lekaru.

SVAKOG UTORKA “Pedijatrija Todorović” daje 20% popusta na redovnu cenu pregleda pred vakcinaciju, ultrazvučni pregled kukova odojčadi i pregled pred polazak u kolektiv (redovna cena 3200 din., cena sa popustom 2560 din.)

Briga o zdravlju Vaše dece je ulaganje u njihovu budućnost.

Specijalizacije

Uloguj se

Registruj se