• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  0

  • E-mail:

   office@stmedica.com

  • Web:

   www.stmedica.com

  • Adresa:

   Kumodraška 241v

  • Tel:

   011 39 70 351

<< Nazad na spisak bolnica

Opšta bolnica st medica

ST Medica opšta bolnica je privatna zdravstvena ustanova koja je počela sa radom kao Specijalna bolnica za plastičnu hirurgiju davne 1995. godine.

Krajem 2007. godine završena je izgradnja nove bolnice na preko 500 kvm na lokaciji Kumodraška 241v u Beogradu. Bolnica je izgradjena prema svim standardima koji važe za zdravstvene ustanove uz korišćenje najnovijih materijala i tehnoloških rešenja. Takodje uz već postojeću opremu koja je u radu nabavljena je nova, savremena oprema.

Bolnica se sastoji od:
Prijemnog hola u prizemlju sa kartotekom, polikliničkog dela sa 5 ordinacija i jednim previjalištem na prvom spratu, stacionara sa tri apartmana (svi sa LCD televizorima, SAT TV, LAN, kupatilom, tušem i wc-om) i potpono odvojenim OP blokom sa dve operacione sale, sterilizacijom, intenzivnom negom na drugom spratu. Sve bolesnicke sobe, intenzivna nega i op sale opremljene su centralnim razvodom medicinskih gasova.

U ovom trenutku ST MEDICA zapošljava lekare sledećih specijalnosti:

Lekare specijaliste opšte hirurgije
Lekar specijalista anesteziologije
Lekare specijaliste pedijtre
Lekare specijaliste interne medicine
Lekare specijaliste ginekologije
Lekare specijaliste plastične hirurgije
Lekare specijaliste psihijatrije

Odgovarajući broj medicinskih sestara i tehničara kao i pomoćnog osoblja

ST MEDICA već 12 godina putem ugovora ostvaruje uspešnu saradnju sa Zavodom za transfuziju Republike srbije, Zavodom za biohemijsku dijagnostiku Konzilijum, laboratorijom za histopatologiju Histolab iz Beograda.

ST MEDICA ne zapošljava prodavce medicinskih usluga, već iskusne stručnjake koji će u dogovoru sa Vama uraditi sve što je u granicama realnog i mogućeg da ispune Vaše želje i očekivanja.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se