• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  0

  • E-mail:

   medicinskisistem@gmail.com

  • Web:

   www.msbeograd.com

  • Adresa:

   Vojvode Stepe 323

  • Tel:

   011 39 70 666

<< Nazad na spisak bolnica

Opšta bolnica medicinski sistem beograd - msb

Zdravstvena ustanova Medicinski Sistem Beograd osnovana 2004. godine nalazi se na dve lokacije u Beogradu. Hospitalni deo sa operacionim blokom smešten je u ulici Vojvode Stepe 323 na opštini Voždovac, dok se poliklinički deo nalazi u Maglajskoj ulici br. 30 na Dedinju.

U polikliničkom delu našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja. Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata.

U svom sastavu imamo najmodernije opremljene ambulante za internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd) pedijatriju, urologiju, ginekologiju i hirurgiju kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti dermatovenerologije, ORL, neuropsihijatrije, ortopedije i mnogih drugih grana medicine.

U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, endokrinološke hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske i rekonstruktivne, koloproktalne itd. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.

Korporativnim klijentima i pojedincima pružamo usluge sistematskih pregleda iz svih oblasti medicine.

O Vama brine 15 stalno zaposlenih lekara, 25 medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu. Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.

Pozivamo Vas da nas posetite u našim prostorijama, uverite se u kvalitet usluga ili postanete deo MSB tima. Pridružite se hiljadama zadovoljnih pacijenata koji su svoje poverenje poklonili našoj kući.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se