• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  0

  • E-mail:

   info@medigroup.rs

  • Web:

   www.medigroup.rs

  • Adresa:

   Milutina Milankovića br.3

  • Tel:

   011 40 40 100

<< Nazad na spisak bolnica

MEDIGROUP Opšta bolnica

O OPŠTOJ BOLNICI MEDIGROUP

Udruživanjem iskustva, profesionalizma i stručnosti četiri zdravstvene ustanove sa višedecenijskom tradicijom - Specijalne ginekološke bolnice Jevremova sa porodilištem, Doma zdravlja “Dr Ristić” i Doma zdravlja „Jedro“ na Novom Beogradu, Doma zdravlja “Dr Ristić 2“ na Banovom Brdu, pod krov prvog privatnog zdravstvenog sistema MEDIGROUP u decembru 2013. počela je sa radom Opšta bolnica MEDIGROUP.

Opšta bolnica MEDIGROUP se nalazi u ulici Milutina Milankovića br. 3 na Novom Beogradu, u objektu opremljenom prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove, koji se prostire na 6000 kvadratnih metara. Ustanova poseduje vrhunsku medicinsku opremu najnovijih tehnologija (mangentnu rezonancu, skener, digitalni rendgen, više od 10 ultrazvučnih aparata), 6 operacionih sala, više od 50 bolesničkih postelja u kojoj tim vrhunskih stručnjaka iz preko 22 specijalističke grane pruža zdravstvene usluge pacijentima svih starosnih dobi od najmlađih do najstarijih kako građana i građanki Beograda, Srbije tako i regiona.

U okviru polikliničkog (ambulantnog) dela bolnice pacijentima su na raspolaganju usluge lekara specijalista u 17 specijalističkih kabineta, laboratorija, radiološka i ultrazvučna dijagnostika, dnevna bolnica.

U okviru bolničkog dela vašoj pažnji posebno ističemo odeljenje ginekologije sa porodilištem, kao i odeljenje opšte hirurgije, interne medicine i odeljenje pedijatrije (dečije). Sve sobe i apartmani Opše bolnice MEDIGROUP su klimatizovani i poseduju sopstveno kupatila. U svakoj od soba se nalazi TV prijemnik, bežična internet konekcija i telefon.

Opšta bolnica MEDIGROUP omogućava Vam lak, jednostavan i konforam pristup potrebnim medicinskim uslugama uz korišćenje savremenih medicinskih procedura. Pouzdanost, stručnost, poverljivost, sveobuhvatnost usluga, dostupnost kao i lična pažnja i topao odnos prema korisnicima usluga su ono što od nas možete da očekujete.

MEDIGROUP - zdravlje na jednom mestu.

Vaša Opšta bolnica MEDIGROUP

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se