• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  0

  • E-mail:

   office@irvaclinic.rs

  • Web:

   www.irvaclinic.rs

  • Adresa:

   Beogradskog bataljona 115

  • Tel:

   011 2546 863

<< Nazad na spisak bolnica

Irva Clinic - specijalna bolnica za interne bolesti

Irva Clinic se nalazi u mirnom kraju Beograda, u Košutnjaku, okružena zelenilom. Osnovana je 2008.godine., bavi se primarno hirurgijom i medikalnom onkologijom, sa konsultantima i za druge medicinske specijalnosti.

Bolnica je proširila tim lekara onkologa, sa ciljem poboljšanja onkološke terapije i uvođenja savremenih onkoloških metoda lečenja, koji su sada dostupni i našim pacijentima (novi lekovi i hemoterapijski protokoli). Želimo da u najkraćem mogućem roku pacijentima omogućimo preciznu dijagnozu i odmah zatim i najbolje moguće lečenje onkološkim protokolima kojima se leče pacijenti u najrazvijenijim zemljama. Naši onkolozi su u stalnom kontaktu sa vodećim evropskim i severnoameričkim onkološkim centrima, tako da su moguće i konsultacije sa vodećim stručnjacima iz inostranstva.

Najnovija hirurška sala i naši najbolji hirurzi sada omogućavaju da se u Irva Clinic bolnici rade i otvorene i minimalno invazivne hirurške intervencije uz brz postoperativni oporavak, kratak boravak u bolnici i iznad svega vraćanje pacijenata njihovim svakodnevnim obavezama i normalnom životu, u što kraćem roku. Hirurgija se danas okreće sve više naprednim tehnologijama i sofisticiranim ugradnim materijalima koji vrlo komplikovana stanja pacijenata rešavaju brzim procedurama koje umanjuju broj i veličinu potrebnih rezova i kasnijih ožiljaka, skraćuju vreme trajanja procedura i značajno smanjuju intraoperativni i postoperativni rizik po pacijenta. Ovakvim pristupom Irva Clinic želi da kroz što kraći boravak pacijenata u bolnici, pacijentima pruži željene rezultate i vrati ih njihovim aktivnostima, poslu, porodici i normalnom životu.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se