• Srbija

    Beograd

  • Specijalizacija

    5

<< Nazad na spisak bolnica

Hirurgija Dr Đoković

To je tim lekara specijalista koji se bavi operacijama:opste hirurgije , kolorektalne,hepatobilijarne hirurgije ,onkologije , vaskularne hirurgije , urologije,ortopedije i plastične hirurgije.

Uz njih radi tim anesteziologa,internista , kardiologa i gastroenterologa kao i niz drugih doktora specijalista različitih specijalnosti koji u svakom trenutku upotpunjuju rad bolnice.

Kompletna dijagnostika i preoperativna priprema mogu se obaviti u nasoj bolnici .

Bolnica je napravljena po svetskim standardima i radi 24 h 365 dana u godini.

U operacionim salama su najnoviji aparati za anesteziju i hirurški instrumenti i oprema koji se redovno obnavljaju, čime se uvode najnovije tehnike operacija. Osim opreme za klasičnu, opremljeni smo i najnovijom opremom za laparoskopsku hirurgiju i laserima za operacije hemoroida , najnovijim laserom za vene itd.

Opseg operacija je veoma širok. Od jednostavnih operacija male hirurgije u koje spadaju masna tkiva, tumori i druge promene na koži ,urasli nokti , urasla dlaka , pa preko operacija kila kod odraslih i dece, laparoskopskih i klasičnih operacija žučne kese i zeludca ,patoloskih i estetskih operacija na dojci,estetskih operacija lica nosa i ušiju,operacija na pankreasu, operacije tumora debelog creva ,cirkumcizije, operacije prostate (klasično i TUR)..

U našoj bolnici se rade i najteže operacije u hirurgiji uopšte kao što su Viplova operacija na pankreasu, resekcije jetre, operacije metastaza u različitim organima i slično.

Respektabilni hirurški tim čine najpoznatija imena Srpske hirurgije , što nam uz pomoć najbolje opreme , naravno omogućava da sve gore navedene operacije radimo sa najvećim stepenom sigurnosti

Specijalizacije

  • Opšta hirurgija
  • Interna Medicina
  • Ortopedija
  • Urologija
  • Estetska i plastična hirurgija

Uloguj se

Registruj se