• Srbija

  Beograd

 • Specijalizacija

  0

  • E-mail:

   bulevar@medigroup.rs

  • Web:

   bulevar.medigroup.rs/

  • Adresa:

   Bulevar Kralja Aleksandra 294

  • Tel:

   011 40 40 140

<< Nazad na spisak bolnica

Dom zdravlja BULEVAR

MediGroup dom zdravlja Bulevar je najveći privatni dom zdravlja sa ove strane reke Save i Dunava. Svi stanovnici grada i bliže okoline su pozvani da nas posete i uvere se u visok evropski standard kojim smo se rukovodili kada smo stvarali ovu instituciju.

Sa lokacijom u čuvenom Bulevaru, na potezu između pijaca Đeram i Cvetko, blizu raskrsnice sa Batutovom, MediGroup dom zdravlja Bulevar je idealan komšija za građane Zvezdare, Vračara i ostalih centralnih gradskih opština. Stanovnici Olimpa, Konjarnika, naselja na Gročanskom putu, Severnog i Južnog bulevara i mnogih drugih krajeva ne moraju više da čekaju u višesatnim redovima.

Ne morate da živite u ovom kraju da bi koristili naše usluge. MediGroup dom zdravlja Bulevar je veoma praktična lokacija i za one koje radne obaveze vezuju za uži centar Beograda.

To naravno važi i za firme koje imaju visoko izraženu društvenu odgovornost i obezbeđuju svojim zaposlenima privatnu zdravstvenu negu.

MediGroup dom zdravlja Bulevar pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više od 20 specijalnosti. Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i svom ostalom vrhunskom opremom.

Trudićemo se svakodnevno da naše osoblje i doktori u MediGroup domu zdravlja Bulevar pruže onakvu uslugu kakvu zaslužuju dostojanstveni Beograđani - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Dom zdravlja Bulevar je deo Medigroup-a, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji.

MediGroup - zdravlje na jednom mestu.

Specijalizacije

Naši doktori na eKlinici

Uloguj se

Registruj se